Vizes kezelés

logo

ov

A görgős présgépet olyan rendszerekhez tervezték, amelyek kis vagy nagy mennyiségű szennyvizet hoznak létre.


logo

polymer

Ha polimert adunk a vízhez, akkor a szilárd anyagok gyorsabban megkötnek, ezáltal gyorsabban is ülepednek le. A polimer gyártó rendszer polimer port használ.

logo

saf

A SAF ideális a vízben található szerves szennyeződés eltávolítására. Egy SAF számos különböző rekeszből állhat, a szennyeződés jellegétől és mértékétől függően. A rekeszek baktériumokat hordozó műanyagot tartalmaznak. A baktériumok megeszik a szennyeződést, amelyet a vízben találnak.

logo

 

d

A „DAF” – ot a mini levegőbuborékok jellemzik, amelyek ezelőtt a szilárd anyagokat távolították el a vízből. A légbuborékok kialakulásának módjában a víz és a levegő eloszlása fontos szerepet játszik. A végterméket ezután egy kaparó / fölöző rendszer segítségével eltávolítjuk.

logo

 

centrifuga

Centrifuga vagy ülepítő egy olyan rendszer, amely centrifugális erővel folyamatosan és mechanikusan elkülöníti a folyadékot és a szilárd anyagokat.

logo

 


Legyen hajlított felületű, dobos válogató, lapát felületű vagy csavaros kaparó szíjas, a megfelelő előszűrés elengedhetetlen a vízkezelési folyamatban.

sep

 

 

logo

lamella

A szennyvíz viszonylag könnyen újrahasznosítható egy kompakt szennyvízkezelő rendszerrel.

logo

 

tanyer

A lemezprés egy szakaszos eljárás, amely nagy szárazanyag-tartalmú anyagot képes előállítani.

logo

mintavetel

Az automata mintavételezővel optimalizálható a polimer hozzáadása. Megakadályozza a túladagolást, ami pénzt takarít meg Önnek.

logo

 

A termék maradványainak előzetes szűrése után a szennyvíz, amely a flokkulálószer adagoló rendszer miatt tartalmazhat flokkuláló szereket, belép a tisztítóba.vizt

A webhelyen sütiket használunk az oldal megfelelő működése érdekében.
További információ Ok