Válogatás és csomagolás

logo

A görgős szortírozó teljes egészében rozsdamentes acélból készül, és alacsony karbantartású gépként ismert. A robusztus kialakítás, pár egyedülálló fejlesztéssel kombinálva,

rollensorteerder10

 

 

logo

 

A Haith big-bag zsáktöltőt speciálisan a big-bag zsákok és ládák töltésére fejlesztették ki. A termék a két futószalag „ujjaival” óvatosan a nagy zsákba vagy ládába kerül. A zsák töltő kettős töltőállomással rendelkezik, így míg egy zsák vagy láda megtölthető, addig a másikat cseréli.

 

r12

 

 

 

logo

Haith kifejlesztett egy kiváló hengeres szárítót, amely alaposan megszárítja a burgonyát. A robusztus felépítésnek köszönhetően ez a hengeres szárítógép nagyon kevés karbantartást igényel. 

Rollendroger7

logo

A töltő a ládákat a lehető legnagyobb óvatossággal tölti be, a lehető legnagyobb kapacitást elérve. A ládák kitöltésére sok lehetőség van: a töltők alkalmasak sárgarépa, paszternák, cékla, burgonya stb. töltésére.

 

ladatolto

logo

Haith kifejlesztett egy díjnyertes megoldást a burgonya pontos válogatásához. Ez a válogatószalag robusztus felépítésű, így nagyon kevés karbantartást igényel, és mindig biztosítja az állandó válogatási eredményt.websorteerder9

logo

A hosszúság-válogató a sárgarépa feldolgozás részeként alkalmazható a rövidebb répák eltávolítására. A válogató mérete beállítható. Ha ezt az opciót hozzáadjuk a folyamathoz, az optikai válogató nagyobb termelékenységet érhet el, vagy segítségével tovább növelhető a kapacitás a feldolgozás későbbi állomásain.

Wortelverwerking8

logo

 

A Haith kifejlesztett egy egyedülálló vízhűtőt, amelyet például sárgarépa lehűtésére használhat. 
Hydrocooler leaflet Proof1 Oldal 1 Kép 0001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A webhelyen sütiket használunk az oldal megfelelő működése érdekében.
További információ Ok