Talajeltávolítás és tisztítás

logo
A szerkezet eltávolítja a nem felhasználható részét a terménynek egy, a terményáramlással ellenkező irányba mozogó pántszalag segítségével. A termék lefelé mozog, miközben a levelek a pántszalagon maradnak, majd később kiürítik a megfelelő dobozba vagy hulladékcsatornába.

 

3

logo


A Haith talaj eltávolító rendszer biztosítja, hogy a száraz talaj le legyen választva a feldolgozó folyamat elején, mielőtt az beszennyezné a feldolgozórendszerben lévő mosót, polírozót. A rendszer eltávolítja a felesleges homokot így nem kerülhet sor eliszaposodásra és állandó víztisztításra sincs szükség.

ontvangst1

 

logo

A jacuzzit a termékek áztatására használható. Ennek eredményeképpen a termékek gyorsabban és hatékonyabban megtisztulnak. Az áztatással a termékre került föld fellazul, ami rövidebb mosási folyamatot és tisztább végterméket eredményez.

jacuzzi4

logo

Számos gépezetet fejlesztettünk ki a burgonya, a gyökérzöldségek stb. kőeltávoltására és mosására. Ezek a gépek, amelyek teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, megbízhatóak és víztakarékos tulajdonságaikról híresek. 

5

logo

A polírozás élénk színűvé teszi a terményeket, és extra fényt ad nekik. A legújabb polírozó modell úgy lett kialakítva, hogy nagyon kevés karbantartást igényeljen. Minden szükséges karbantartás gyorsan és egyszerűen elvégezhető, ami rendkívül alacsony költségeket eredményez.
Polisher6

logo

Rota Tip robusztus felépítésű konténerfordító, ideális nagy igénybevételre is. A konténert, vagy ládákat fejjel lefelé tudja fordítani, hogy teljesen ki tudja üríteni azokat. A Rota Tip nagy gonddal kezeli a terméket, és ideális megoldást kínál az élelmiszer-feldolgozó vonalakra.

 

rotatip

 

A webhelyen sütiket használunk az oldal megfelelő működése érdekében.
További információ Ok