logo

 Sor1

Sor2

A Haith Engineers 65 évvel ezelőtt alakult Geoff Haith cégnél, és jelenleg Európa egyik vezető gyökérgazdálkodási gépgyártója, amely az osztályozásra, mosásra, tömeges kezelésre, súlymérő komplett előcsomagolási rendszerekre és vízkezelésre szakosodott.

A kis mezőgazdasági gépgyártó cég kezdetétől kezdve a Haith Tickhill csoport továbbra is olyan méretűre és erőre nőtt, hogy háromszor nagyobb helyszínre kellett költöznie a nagyobb termelési területekkel, a legmodernebb számítógépes tervezési és gyártási technológiával székhelyén és gyártási helyén Armthorpe, Doncaster - Egyesült Királyság.

Amikor Geoff Haith elindította a Társaságot, fő tevékenysége volt a mezőgazdasági gépek javításában, de nem sokkal azelőtt, hogy rájött, hogy a gazdálkodók számára a zöldségkezelésre rendelkezésre álló gépek alig voltak megfelelőek, ezért a termesztési hátterű természettudományi tapasztalattal és tapasztalattal kezdte a gyártást olyan berendezések, amelyek ipari minőséget kívánnak elérni a mezőgazdasági gépek számára.

A korai évek rendkívül nehézkesek voltak Haith és Mrs. számára, akik mindketten hosszú órákat dolgoztak egy nagy család támogatásában, de most öt fiával és egy lányával, aki az üzletet irányítja és több mint száz dedikált munkatársat foglalkoztat. kezdetekben.

Haith Industrial alakult mintegy 30 évvel ezelőtt, mint egy off lő szakosodni a tervezés és gyártás a kőfeldolgozás és a vízkezelő berendezések. Ez akkoriban egyre növekvő piac volt, de nem illeszkedett a Tickhill Engineering-ben előállított fő áramtermékekbe.

Most a Haith Industrial egy sor olyan berendezéssel rendelkezik, amelyet nagy és kisméretű cégek használnak mind az Egyesült Királyságban, mind külföldön a kőtermékek feldolgozásához és a szennyvíz kezeléséhez.

A vízkezelő részleg kiegészítõ berendezéseket kínál, amelyek megfelelnek a teljes kulcsrakész rendszereknek a testvérvállalatunk mosó- és osztályozó gépével, vagy önálló rendszerként. A rendszer jó minőségű vizet hoz létre az ivóvíz és a gyártási folyamat vízzel történő bármilyen felhasználásra, hogy minőségi szabványnak megfeleljen az ártalmatlanításhoz.

A Haith Tickhill csoport széles körben elismert szerepet tölt be az élelmiszer-feldolgozó iparban, a szennyvízkezelő iparban és a zöldségkezelő berendezésekben. A design és a technológia legfontosabb előfutára a Csoport számos díjat nyert a minőségi innovációért, és folyamatosan új termékeket indít, amelyek a versenytársak előtt tartják a versenyt!

A webhelyen sütiket használunk az oldal megfelelő működése érdekében.
További információ Ok